Despre noi

florarie cluj-napoca

Uneori pentru a vedea ceva nou, trebuie să privim dintr-un alt unghi. Folosim acest principiu tot timpul la atelierul  ARA FLOWERS. Căutăm soiuri noi, ținem cont de fiecare detaliu,  inventăm, combinăm incompatibilul. Aceasta este abordarea noastră față de florărie.

În spatele fiecărui buchet al nostru se află munca unei echipe uriașe. Valoarea, frumusețea produsului final și estetica fiecărui detaliu sunt prioritățile noastre principale. Magia ,,ARA” a frumuseții, pe care visăm să o dăruim fiecăruia dintre voi.

În mâinile tale florile noastre prind viață. Culegem buchete cu mare emoție, încercând să găsim un loc armonios pentru fiecare floare în compoziția comună, admirând și luandu-ne cu blândețe la revedere trimițându-le spre livrare. Comandă azi și daruiește cele mai strălucitoare emoții celor dragi.

Misiunea

Ne angajăm să oferim tot ce este mai bun, fie că este cea mai bună calitate, valoare sau proveniență a produselor noastre, pentru toți clienții noștri. Ne bazăm pe valorile de a fi deschiși, onești și transparenți în relațiile noastre față de clienți și furnizori.

andradadaaa

Andrada

Fondator

Am crescut în jurul florilor toată viața. Bunica mea avea o grădină frumoasă în care petreceam mult timp când eram mică, iar mama avea mereu flori proaspete în casă. Acest mediu mi-a  declanșat cu adevărat dragostea pentru flori și a stat la baza modului prin care văd designul floral astăzi.

Ara flowers despre noi

Rodi

Fondator

 Dacă mă întrebai acum ceva timp despre unde mă văd în acest moment, poate răspunsul era altul. E un drum lung în spate. De la un manager de succes până la un florist și wedding planner cunoscut. Știu, în scris totul pare atât de simplu. Dar mi-am dorit ceva al meu. Am vrut sa învăț să lucrez cu frumosul, să știu să împachetez emoțiile și să le leg cu o fundă pe care apoi le pot dărui mai departe.

Florile nu spun, ele arata
Stephanie Skeem