Întrebări frecvente

Comandând de la noi, veți beneficia de o gamă variată de aranjamente florale proaspete și elegante. Livrăm rapid în Cluj, iar serviciul nostru online vă permite să alegeți și să comandați flori cu ușurință de la confortul casei dumneavoastră.

Oferim o varietate de aranjamente florale potrivite pentru diferite ocazii precum aniversări, nunți, sau sărbători. Avem buchete romantice, compoziții elegante și aranjamente personalizate, adaptate gusturilor și cerințelor dumneavoastră.

Puteți adăuga o notă personală la comandă și chiar să specificați preferințele în ceea ce privește culorile, tipul de flori sau designul aranjamentului. Echipa noastră de profesioniști va face tot posibilul să transforme dorințele dumneavoastră într-un buchet de flori personalizat și special.

Livrăm flori în toate zonele din Cluj și în împrejurimi. Programul nostru de livrare este flexibil, iar în cazul comenzilor urgente, ne străduim să le onorăm cât mai rapid posibil. Costurile de livrare și termenele exacte vor fi specificate înainte de finalizarea comenzii.

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri. În cazul în care întâmpinați orice problemă cu comanda dumneavoastră de flori, vă rugăm să ne contactați imediat. Vom face tot posibilul să remediem situația și să vă asigurăm că experiența dumneavoastră cu noi este una plăcută și memorabilă.

Da, oferim opțiunea de programare a livrării, astfel încât să puteți alege data și ora convenabilă pentru dumneavoastră. Această facilitate vă permite să vă organizați mai bine și să asigurați că florile ajung la destinație în momentul potrivit.

Acceptăm diverse modalități de plată pentru a face procesul de cumpărare cât mai convenabil pentru dumneavoastră. Puteți plăti cu cardul bancar, prin servicii de plată online sau la livrare, în funcție de preferințele dumneavoastră. Pentru mai multe detalii faceți click aici.