Despre Rodi

Dacă mă întrebai acum ceva timp despre unde mă văd în acest moment, poate răspunsul era altul. E un drum lung în spate. De la un manager de succes pana la un florist și wedding planner cunoscut. Știu, în scris totul pare atât de simplu. Dar mi-am dorit ceva al meu. Am vrut sa învăț să lucrez cu frumosul, să știu să împachetez emoțiile și să le leg cu o fundă pe care apoi le pot dărui mai departe.

Primul contact cu florile a venit mai mult ca o vindecare. După o perioada cu suișuri și coborâșuri, pot spune că m-am regăsit. Dar nu este suficient să-mi iubesc munca, trebuie sa iubești felul în care lucrezi. Pas  cu pas am devenit ceea ce sunt astăzi. Da, frumosul e grozav, cu toții iubim frumosul. Dar să fim sinceri , planificarea nunții este un sport și o fugă între contacte. Și mereu pentru a face acest lucru corect, trebuie să fim o echipă. Mereu le spun clienților  ,,Treaba ta este să visezi” și “Treaba mea este să te cunosc și să îți creez o nuntă de neuitat”… pe scurt devin gardianul amintirilor tale.

5

Rodi

Vrei ca familia și prietenii tăi să plece și să spună că aceasta a fost cea mai bună seară. Ei bine, pentru a transforma un moment într o amintire, astfel încât oaspeții tăi să afirme drept una dintre cele mai grozave nopți din viața lor, la bază trebuie să existe o bună  comunicare cu clientul. Cred că asta mă face diferită față de restul,  îmi place să-i ascult și să le îndeplinesc până la cele mai mici idei ale visului măreț pe care îl au. Și cred că iubesc asta. La sfârșit de tot știu că am reușit să fac oamenii fericiți și am dus la îndeplinirea unui scop mult mai profund decât un eveniment. Am reușit să unesc doi oameni pe viață.

Ara Flowers

Contact