Despre Andrada

Cum să încep? Să fiu sincera și să vă spun că a meritat tot drumul parcurs până aici? Mereu mi-a plăcut să experimentez, mereu iubeam să încerc tot ce-i nou. Am decis sa încerc aproape toate profesiile care mi-ar fi pus la încercare creativitatea. Și am început de mică. De la un curs de creație la varsta de 8 ani și până la un adevărat florist, nu e un drum lin. Dar am găsit o conexiune între toate. Am găsit textura fiecărei meserii în petalele florilor și am început să combin, mai mult și mai mult. Experimentăm, mă jucam cu florile, le combinam în diferite moduri astfel încât să pot crea o delicatețe pe care să o pot transmite mai departe. Știu și simt că menirea mea e să creez. Fac asta de când mă știu.

Până la urmă, am crescut în jurul florilor toată viața. Bunica mea avea o grădina frumoasa în care petreceam mult timp când eram mică, iar mama avea mereu flori proaspete în casa. Acest mediu mi-a  declanșat cu adevărat dragostea pentru flori și a stat la baza modului prin care văd designul floral astăzi. Și dacă aș sta pe ganduri aș putea spune că bujorul este floarea mea preferată…dar îmi este greu să aleg și aș fi ușor naiva.

Poptelecan Ionut (20 of 32)

Andrada

Creativitatea mea în acest proces se trage din interiorul meu. Sunt un amalgam de sentimente iar asta este fix ceea ce îmi stimulează dorința de creație. Pe scurt, nu găsesc nicio limita în a crea iar asta este un un fel de joacă asumată.

Cred ca stilul meu a devenit din ce în ce mai liber de-a lungul timpului, iar utilizarea culorii și texturii în aranjamente este ceea ce castiga admiratia oamenilor. Într-un final cred ca sentimentele și arta au stat mereu la baza creației mele.Pana la urma despre asta este,despre a daruri cele mai strălucitoare emoții.

Ara Flowers

Contact