Politica de returnare Araflowers.ro

Multumim ca ai facut cumparaturi pe araflowers.ro. Daca nu ai fost multumit de livrarea prin noi sau de produsele comandate, am pregatit pentru tine un set de termeni si conditii ce se aplica in acest caz, numit genetal Politica de returnare.

Returnari

Pentru produsele perisabile:

– produsele perisabile nu se pot returna: flori proaspete (buchete, aranjamente, cosuri flori, inimi de flori, sculpturi florale), flori cu radacina (plante), trandafiri criogenati, torturi cadou

– ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru produsele neperisabile:

– produsele neperisabile se pot returna: baloane, plusuri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), ciocolata (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), bauturi (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), ceaiuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), cosurile cadou cu produse alimentare sau cosmetice (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate)

– ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

– returnarea se face la sediul nostru, transportul va fi suportat de catre compania noastra

– veti primi informatiile necesare returnarii pe email, in urma primirii sesizarii de returnare

Garantia 100% banii inapoi

 

Acest website este oferit clientilor / vizitatorilor sai sub forma actuala (asa cum este sau asa cum este disponibil la acel moment), fara nici un tip de garantii, exprimate sau interpretate. Oferim garantia oferirii banilor inapoi 100% pe comanda plasata si achitata pe www.araflowers.ro, in urmatoarele conditii dovedibile: flori livrate necorespunzator calitativ (flori uscate / vestejite, fori rupte, aranjament deteriorat, recipient rupt, recipient sparte), livrare neconform specificatiilor de reteta / continut poza. Returnarea banilor nu se ofera din motive subiective de tipul: “nu imi place”, “nu mi se pare realizat corect” sau pentru o eventuala pierdere a documentelor incluse in colet de catre transportator sau destinatar (astfel de situatii se rezolva prin relivrare document si un cadou de scuze din partea (AraFlowers) etc. De asemenea, in cazul in care un client semneaza pentru conformitate la livrare, reclamatiile ulterioare livrarii nu vor putea fi luate in considerare. Eventuale personalizari ale produselor, solicitate de catre clienti doar pe baza unei descrieri sau a unei poze preluate de alte florarii (manopera poate diferi, materialele de lucru si calitatea florilor), se vor face strict pe raspunderea clientului, orice reclamatii ulterioare nu se pot lua in considerare, decat legate strict de prospetimea florilor. Foarte important! Sunt acceptate reclamatiile primite doar cu/de la datele de identificare client primite in comanda (adresa de email sau numar de telefon, nume complet). Nu putem accepta sau procesa reclamatii din partea altor persoane decat clientul platitor mentionat in comanda plasata pe website/telefonic/email/mesagerie. Returnarea banilor se va face doar din motive sustenabile si dovedibile din poze (deteriorari, ruperi spargeri, ofiliri). Returnarea banilor, in situatiile mentionate mai sus, se poate efectua doar in conditiile mentionate in articolul 10 din acest set de termeni si conditii.

 

CONDITII GARANTIA BANILOR INAPOI: Garantia banilor inapoi se poate oferi doar dupa returnarea produselor deja livrate (in conditii bune pentru produsele perisabile si in maxim 24 de ore de la livrare si in ambalajul original pentru produsele neperisabile), alaturi de toate documentele primite (in conditiile de returnare mentionate in art. 9): factura, felicitare, cutie, vaza, instructiuni, cos, burete, flori, ciocolata, urs de plus, vin, sampanie (produsele consumabile / alimentare in varianta sigilata, in stare intacta, in caz contrar suma nu poate fi returnata pentru produsul respectiv) etc. Clientul poate beneficia de garantia 100% a banilor inapoi, conform legii in vigoare, insa nu poate solicita si compensatii suplimentare. O data oferiti banii inapoi, responsabilitatea website-ului www.araflowers.ro fata de client si contractul dintre client si website considerandu-se incheiat. Garantia 100% a banilor inapoi nu include si taxele bancare. Anumite banci / canale de plata retin taxe si acestea nu vor fi suportate de catre AraFlowers, ci fiecare parte isi va suporta taxele bancare.

 

STOC SI POLITICA DE INLOCUIRE

Oferim garantia produsului disponibil in stoc furnizor la un moment dat, conform marcaj website, insa stocurile pot diferi, iar produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare. Clientul intelege si este de acord ca pot exista intarzieri in livrare si inlocuiri in cadrul componentei florale pentru livrarile nationale, locale si internationale, pastrandu-se coloristica si valoarea produsului final. Pentru inlocuiri nu este nevoie de acordul clientului in scris sau verbal, atata timp cat se pastreaza coloritul si valoarea prezentate. In anumite perioade ale anului stocurile de flori si plante pot fi extrem de restranse, clientul intelege si accepta aceste situatii. Pentru cosurile cadou se va respecta descrierea continutului disponibila pe website si valoarea acestora, clientul intelege si accepta faptul ca anumite produse pot diferi precum marca, coloristica ambalaj si forma cutie.

 

Contacteaza-ne si vom rezolva impreuna orice problema aparuta!

Suntem aici pentru a te ajuta. Esti un client foarte important pentru noi, te invitam sa discuti cu noi orice probleme ai, le vom rezolva cu siguranta impreuna, in cele mai bune conditii!