Cum Cumpăr?

După ce ați selectat buchetul sau aranjamentul floral dorit, procesul de plasare a comenzii online este extrem de simplu.

Faceți clic pe produsul ales, selectați mărimea produsului, iar apoi adăugați produsul în coșul de cumpărături. Totodată, aveți și opțiunea de a adăuga un gift pentru unele produse.

Completați datele de contact ale persoanei căreia doriți să-i trimiteți buchetul sau aranjamentul.

Aveți posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, pe care noi îl vom scrie pe o felicitare handmade, oferită gratuit.

În următorul pas, completați datele dumneavoastră. Acestea sunt necesare pentru a vă putea contacta și pentru a vă ține la curent cu statusul comenzii.

Apoi, selectați modalitatea de plată preferată. Puteți continua procesul de comandă ca Vizitator sau vă puteți autentifica în Contul dvs., completând informațiile solicitate (informații destinatar).

În pasul final, veți vedea suma totală de achitat și detaliile de livrare, apoi faceți clic pe “Finalizare comandă”. Veți primi un email de confirmare a comenzii la adresa dvs.

Dacă ați ales plata online cu cardul, după apăsarea butonului de finalizare, veți fi redirecționat către o pagină securizată pentru a efectua plata online rapid și în siguranță.