Cum Plătesc?

Site-ul nostru vă oferă diverse modalități de plată pentru a vă facilita procesul de cumpărare:

  1. Plata online cu cardul: Aceasta este cea mai simplă metodă de plată, se efectuează online și este accesibilă tuturor clienților care dețin un card de credit sau debit, cum ar fi Visa sau Mastercard. Plata cu EuPlatesc nu necesită un cont special și este preferată de majoritatea clienților noștri.

  2. Virament online (Internet Banking) – BT24: Puteți efectua plata prin intermediul serviciilor de Internet Banking oferite de Banca Transilvania (BT24).

  3. Plata prin virament bancar (OP): Pentru această opțiune, trebuie să efectuați plata în contul specificat mai jos. După achitare, vă rugăm să ne trimiteți o copie scanată a ordinului de plată la adresa de e-mail indicată în secțiunea “Contact procesare comenzi”.

  4. Plata la livrare: Această opțiune este disponibilă doar pentru livrările în orașul Cluj-Napoca.

FACTURA: Pentru factura aferentă comenzii dvs., vă rugăm să bifați una din opțiunile disponibile în secțiunea “Informații factură” și să selectați varianta care vi se potrivește.

CONFIRMAREA COMENZII: Odată ce comanda dvs. este plasată, veți primi instant pe e-mail o confirmare automată de la araflowers.ro. Acest mesaj va conține toate detaliile furnizate în formularul de comandă, inclusiv informații despre dvs. și destinatar, metoda de plată aleasă, mesajul pentru destinatar (dacă nu ați optat pentru anonimat), data și intervalul orar de livrare, precum și alte detalii specificate în comandă.